top of page

📱DOBROKRUH rozšiřuje možnosti s novou firemní funkcí

S naší oblíbenou mobilní aplikací DOBROKRUH jsme přinesli revoluci do světa dobrovolnictví a nyní jsme ještě o krok dál. S novou funkcí zaměřenou na firmy a organizace přinášíme možnost propojení firemního světa s dobrovolnickými projekty a charitativními akcemi.



Pokud máte staženou naši mobilní aplikaci, tak pravděpodobně znáte DOBROKRUH jako platformu, která vám nabízí přehled o dobrovolnických projektech nejrůznějších neziskových organizací. Stačí si vybrat projekt, který vás zaujal, a přihlásit se. Nyní však přinášíme ještě více možností díky naší nové firemní rovině.


Každá firma nyní má možnost vytvořit si svůj vlastní firemní profil v aplikaci DOBRORKUH. Pod tímto profilem může firma zadávat a spravovat různé projekty, sbírky či charitativní akce, které vidí pouze jejich zaměstnanci. Zaměstnanci firmy už nemusí hledat vhodné projekty, kterým by se mohli věnovat třeba v rámci firemních dobrovolnických dnů - všechny relevantní projekty totiž vidí přímo v aplikaci, a to pouze ty, které zadala jejich vlastní firma.


Přihlášení zaměstnanci se tak mohou snadno přidat k projektům, které firma organizuje nebo podporuje, a to přímo v naší mobilní aplikaci DOBROKRUH. Firemní komunikace o charitativních aktivitách, dobrovolnických dnech nebo třeba firemních sbírkách se stává hladší a efektivnější než kdy dříve.

"Chtěli jsme využít toho, že mnoho lidí již má aplikaci DOBROKRUH staženou. Zájemci tak nemusí tak nic nového stahovat a instalovat. Do aplikace se jednoduše přihlásí s firemním účtem a zobrazí se jim firemní obsah, který pro ně připravil jejich zaměstnavatel." říká projektový manažer DOBROKRUHU Marek Sýkora.

Pro firmy jsme pak připravili intuitivní webové rozhraní, ve kterém své projekty i zapojené kolegy mohou jednoduše spravovat. Pokud Vás projekt zaujal, neváhejte kontaktovat naše pracovníky na emailu firmy@dobrokruh.cz. Rádi Vám aplikaci a firemní možnosti představíme.





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page