top of page

🔓 Odemykáme všechna fitness a yoga videa se Sabinou Vašákovou

Máme neuvěřitelnou radost, jak moc baví zaměstnance našich partnerských firem videa, která natáčí naše skvělá Sabina Vašáková. To nejsledovanější má již více než 30.000 shlédnutí 🎉. A tak jsme se rozhodli je přes léto odemknout všechny a pro každého. Pojďte se spolu s DOBROKRUHEM dostat do formy 💪!


Sabina Vašáková je fitness trenérka, koučka a jógová instruktorka a pro náš zaměstnanecký asistenční program DOBROKRUH natáčí každý týden nová videa, která pomáhají zaměstnancům našich partnerských firem nejen posílit svá těla, ale také protáhnout bolavá záda nebo zklidnit mysl po náročném dni. Jednoznačně nejsledovanějšími videy jsou ty ze Sabininy série office jóga, která vychází každý pátek. Nejsledovanější díl již má přes 30.000 shlédnutí. Mnoho příznivců si ale našly i posilovací a cardio epizody 🏃.



Doposud byla všechna videa našich on-line aktivit bezplatně k dispozici výhradně zaměstnancům firem, které nabízejí náš zaměstnanecký asistenční program svým kolegům. Díky tomu jak moc jsou oblíbená, rozhodli jsme se je na léto zpřístupnit všem. Pojďte se spolu s námi a se Sabinou dostat do formy.


Všechna videa najdete na našem youtube kanále zde. Je jich více 70. To máte až do konce prázdnin na každý den jedno ☀️. A další díly našich oblíbených sérií přibývají každý den ✨. A jestli chcete ještě více zajímavého obsahu, přidejte se k nám na náš nový instagram. Pak už Vám nic neuteče❤️.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page