top of page

Podcast dobrohráči představuje Sociální kliniku, z.ú.

V nové epizodě našeho podcastu se zaměříme na důležité téma - problematiku psychického zdraví v Česku a s ní související dostupnost terapeutické péče. Společně s Denisou Krumpovou, koordinátorkou terapeutů a klientů v Sociální klinice, probereme nejen aktuální stav a trendy v psychoterapii.


Foto: Sociální klinika, z.ú., https://www.socialniklinika.cz

Hlavním bodem této epizody bude detailní představení Sociální kliniky, která již deset let poskytuje dostupnou terapii v Česku. S rostoucím zájmem o krátkodobou terapii v Sociální klinice se můžeme zamyslet nad důvody, které vedou k tomuto trendu, ať už souvisí s nedostatkem dostupných terapeutických služeb v ČR nebo s rostoucí potřebou péče o psychické zdraví.


Jak se stát klientem Sociální Kliniky a jak probíhá spolupráce s terapeuty? Tyto otázky budou rovněž součástí naší diskuse.


Nenechte si ujít tuto zajímavou epizodu, která vám přinese užitečné informace o psychoterapii a péči o psychické zdraví. Přejeme příjemný poslech!



Aktuální epizodu i ty předchozí najdete ve vašich oblíbených podcastových aplikacích, jako je Spotify nebo Apple podcasts a nebo v našem webovém přehrávači zde.

bottom of page