top of page

Představujeme ROZPOZNÁVAČ: Náš nový nástroj v boji proti dezinformacím a manipulaci

V dnešní digitální době se stává stále obtížnější rozlišit mezi autentickým a falšovaným obsahem. S rostoucím množstvím manipulovaných dat a šířením dezinformací je obnovení důvěry v internetový prostor klíčovým úkolem. Proto jsme se rozhodli představit náš nový produkt: ROZPOZNÁVAČ.



Mnoho lidí kontaktuje náš zaměstnanecký asistenční program poté, co investují do nejrůznějších pochybných investičních příležitostí, nakoupí na podvodném e-shopu nebo věří videu, které vypadá reálně. O vylákání peněz přes on-line bazary a seznamky ani nemluvme. To je kapitola sama pro sebe. V DOBROKRUHU jsme s tím chtěli něco udělat.


Vzhledem k tomu, že s rychlým vývojem v oblasti generativní umělé inteligence dochází také k nárůstu jejího zneužívání, rozhodli jsme se vyvinout jednoduchý nástroj, kam lze jednoduše nahrát fotku, odkaz na video nebo web a náš algoritmus prověří, zda se jedná o věrohodný (neupravený), bezpečný a nemanipulativní obsah.


Co je ROZPOZNÁVAČ?

ROZPOZNÁVAČ je náš on-line nástroj vyvinutý s cílem identifikovat a odhalit deepfake obsah a podvodné informace ve videích, fotografiích a textech. Jeho účelem je poskytnout spolehlivou ochranu uživatelům před dezinformací a manipulací online prostředí. Rozpoznávač je automaticky dostupný všem naším firemním partnerům prostřednictvím našeho zaměstnaneckého asistenčního programu. Přístup k ROZPOZNÁVAČI lze také objednat na webu ROZPOZNÁVAČE.


Proč je ROZPOZNÁVAČ důležitý?

V době, kdy se manipulovaný obsah šíří stále častěji a rychleji, je klíčové mít nástroje, které nám pomohou rozlišit mezi reálným a manipulovaným (deepfake) obsahem. ROZPOZNÁVAČ poskytuje právě tyto nástroje, které umožňují rychle a spolehlivě identifikovat deepfake obsah a zabránit jeho šíření.


Jak funguje ROZPOZNÁVAČ?

ROZPOZNÁVAČ využívá pokročilé algoritmy strojového učení a analýzy dat k identifikaci charakteristických znaků deepfake obsahu v různých typech médií. Analyzuje videa, fotografie a texty a detekuje známky manipulace nebo falšování. Tímto způsobem chrání uživatele před klamáním a manipulací online prostředí.


Jak ROZPOZNÁVAČ využít?

Přístup k ROZPOZNÁVAČI mají mají všichni zaměstnanci, kteří mají přístup k našemu asistenčnímu programu prostřednictvím našeho on-line portálu. Pokud nemáte k našemu asistenčnímu programu přístup, tak si můžete ROZPOZNÁVAČ objednat zde.

15 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page